Verbouwing en uitbreiding Vrije Basisschool Don Bosco

Verbouwing en uitbreiding Vrije Basisschool Don Bosco
voorgevel Don Bosco
Verbouwing en uitbreiding Vrije Basisschool Don Bosco
Voorgevel Don Bosco bestaand
Verbouwing en uitbreiding Vrije Basisschool Don Bosco
Speelplaats Don Bosco bestaand

Het bestaande schoolgebouw wordt uitgebreid met nieuwe klassen en polyvalente ruimten. Het huidige gebouw is een sterk geritmeerd gebouw met een betonnen skeletstructuur en uitstekende dakplaat en luifel. De bestaande gevel wordt volledig intact gelaten en luifel en ritmering worden overgenomen in de nieuwbouw. In het interieur van de nieuwbouw worden op de verdiepingen bijna enkel lichte wanden geplaatst om de flexibiliteit naar de toekomst, en dus de duurzaamheid, te vergroten. Op het gelijkvloers bevinden zich twee kleuterklassen die zowel een voortuintje aan de straatkant als een aansluiting met de speelplaats hebben.

Volgend project: Sportgebouw
Meer Onderwijs of Nieuwbouw